» » zaterdag 11 april: ASEED benefiet & donateurs bedankt! Feest

zaterdag 11 april: ASEED benefiet & donateurs bedankt! Feest

Geplaatst in: Uncategorized | 0

flyer_web-feest2015ASEED is bijna blut, laten we samen wat aan doen! Graag willen we iedereen van harte uitnodigen voor onze eerste ASEED benefietavond & donateurs-bed(r)ankjesborrel van 2015. Het feest vindt plaats in De Peper, Overtoom 301, Amsterdam. De spetterende band Grassmoawer zal klezmer-balkan- punk spelen, gevolgd door de swingende plaatjes van DJ Frank van S and DJ Duo Cocktail International (DJ Reg and Diskomodarator), dus lekker meefeesten!

16u: Borrel/taart/donateursbed(r)ankjes/gezelligheid/kids-to-do’s
19u Vega-Bio Eten door De Peper, 3 gangen, reserveren niet mogelijk dus wees op tijd.
21u Band Grassmoawer
22.3u DJ Frank van S en DJ Reg
Ongoing: Projecties van 22 jaar ASEED-in-actie voor milieu en sociale rechtvaardigheid: voor zadendiversiteit, tegen patenten en gentech – tegen gifsoja en vleesindustrie, voor meer vega eten – voor minder macht bij grote bedrijven en meer bij grassroots initiatieven!
De Peper – Overtoom 301 – Amsterdam
Geen entree – donaties welkom!

Tijdens dit feest willen we alle mensen die ASEED dit jaar al financieel gesteund hebben bedanken en anderen uit nodigen alsnog donateur te worden. Tijdens de borrel bieden we donateurs een klein bedankje en een glas prosecco of limonade aan. Gedurende de hele avond kun je ook informatie vinden over het werk van ASEED en huidige en voormalige ASEEDers ontmoeten.

Waarom nu doneren aan ASEED?
Zoals je waarschijnlijk wel bekend is, heeft ASEED de laatste jaren grote moeite met financieel overeind te blijven. Sinds de oprichting 22 jaar geleden is het ons gelukt om grotendeels te werken met fondsbijdrages en hoefden we je nauwelijks lastig te vallen met dit soort verzoeken. Maar dat is voorbij en ook wij zijn genoodzaakt om terug te vallen op crowdfunding. Om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen en om actief te blijven op gebieden als zadendiversiteit en voedselsoevereiniteit, tegen de machtsinstrumenten van multinationals zoals TTIP en patenten, om te blijven werken aan sociale rechtvaardigheid en een gezond milieu.  ASEED heeft nu ongeveer 50 regelmatige en sporadische donateurs. Dat is nog niet de 200 die we nodig hebben voor een duurzame basis om ons werk voort te zetten na 2015. Dus kom naar ons benefietfeest en wordt donateur, bijvoorbeeld via www.aseed.net/doneer. Je kunt ons ook helpen door deze oproep en link te delen met je vrienden.

Wat doet ASEED met je geld?
Dit jaar organiseerde ASEED al (samen met de Kraaybeekerhof) het Reclaim the seeds weekend (met 1500 bezoekers!). Het VoedselAnders-netwerk, geïnitieerd door ASEED, verzorgde de 2 daagse Bodem Anders conferentie, en er staan nog onder andere een Landbouwactiekamp en een kritische aanwezigheid tijdens de VN-klimaattop in Parijs op de rol. Verder voert ASEED actie tegen het TTIP handelsverdrag en patenten op groenten en zaden. En dan natuurlijk gaat het real life en online informatie verspreiden over de onderwerpen die mensen van ons kennen de afgelopen jaren ook gewoon door….. Zonder enige financiële zekerheid is al dit werk veel moeilijker te realiseren.

Je maakt ASEED erg blij met al een bijdrage van 5 euro per maand, makkelijk te regelen via www.aseed.net/doneer.

Meer info over het benefietfeest en ander ASEED nieuws is te vinden op onze facebook pagina en onze website.

Groetjes en hopelijk tot de 11de april!

Het ASEED-team 2015

P.S. 1: Je kunt je opgeven voor de SEEDmail digitale nieuwsbrief door een emailtje te sturen aan newsletter@aseed.net.
P.S. 3: Lees meer over restaurant de Peper: https://depeper.org/eat-with-us/